Vastgoedbeheer

Je wilt je huis, appartement of bedrijfspand in Kampen, IJsselmuiden en omgeving verhuren? Door de wijzigende regelgeving komt hier veel bij kijken. Denk alleen al eens aan de puntentelling.
Heb je je huis nog niet verkocht maar wil je al wel vast verhuizen? Denk dan eens aan de mogelijkheid om te verhuren op basis van de leegstandswet.

Hanze Staete Makelaardij is op de hoogte van de laatste marktontwikkeling en beschikt over een groot bestand met ingeschreven relaties die op zoek zijn naar bedrijfs- of woonruimte. Door onze jarenlange ervaring en succesvolle samenwerking met verschillende opdrachtgevers is het vastgoedbeheer uitgegroeid tot een van onze expertise.

De mogelijkheden voor de verhuur variëren. Zo kunnen we alleen het verhuren verzorgen door het vinden van een geschikte huurder en het opstellen van de bijbehorende overeenkomst. Maar we kunnen ook het complete beheer verzorgen. Hierbij kunt u denken aan:

– Het innen van de huurpenningen (incl. verzenden van herinneringen indien nodig)
– Onderhoud van het verhuurde
– Verzorgen van de jaarlijkse huurverhoging
– Inspecties bij mutaties
– Contactpersoon voor vragen van de huurder
– Opnemen en afhandelen van schade en/of klachten

Uiteraard ontvangt u van een maandelijks overzicht indien wij het beheer voor u verzorgen. U heeft totaal geen omkijken meer naar het verhuurde.

Maak nu een afspraak