Zeegravensingel 24 IJsselmuiden

2-onder-1-kapwoning · Te koop
v.a.  €339.000,00  kosten koper
Verkocht kosten koper

Prachtige 2-onder-1-kapwoning gelegen in de wijk Zeegraven. De woning is functioneel ingedeeld en beschikt op dit moment over 5 slaapkamers met de mogelijkheid tot een 6de slaapkamer.

Begane grond:
Entree, hal, toilet (hang) met fontein en mechanische ventilatie, meterkast, trapopgang naar de eerste etage en doorgang naar de woonkamer. De houten vloer is doorgelegd naar de woonkamer en de keuken.

De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en beschikt over grote raampartijen, radiatoren en een sfeervolle gashaard. Vanuit de woonkamer is er toegang te verkrijgen tot de prachtige woonkeuken.

Hier treft u een smaakvolle keuken aan voorzien van een natuurstenen aanrechtblad, 5-pitsgasfornuis met oven (met 3 verschillende ovens!), afzuigkap, koelkast, vaatwasser en spoelbak.

De aangebouwde garage is gemakkelijk vanuit de keuken te bereiken en beschikt over een wastafel met warm en koud water en verwarming. Middels de dubbele openslaande deuren is de carport aan de voorzijde van de woning te bereiken. De achtertuin is bereikbaar via de deur aan de achterzijde van de garage.

Eerste etage:
Overloop met toegang tot de badkamer, 3 slaapkamers en ruimte boven de garage.

De 2 slaapkamers aan de linkerzijde van de woning zijn beide voorzien van vaste kasten. Daarnaast beschikken alle slaapkamers over radiatoren en te openen ramen.
De ruimte boven de garage is op dit moment aan de voorzijde ingericht als speel -/werkkamer. Hier is gemakkelijk een slaapkamer te maken en beschikt over een Velux dakraam.
Aan de achterzijde is op dit moment de wasruimte gelegen welke naast de aansluitingen voor wassen en drogen ook beschikt over de c.v. installatie (Bosch) , de unit voor mechanische ventilatie en een te openen raam. Tevens is er achter de knieschotten opbergruimte gecreëerd.

De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een tweede toilet (hang), ligbad, douche, wastafel, radiator, mechanische ventilatie en te openen raam.

Tweede etage:
Overloop voorzien van handige vaste kasten en wastafel met warm en koud water. De slaapkamer aan de achterzijde beschikt over opbergruimte achter de knieschotten, radiator en te openen raam.
De slaapkamer aan de voorzijde beschikt naast de radiator, opbergruimte achter de knieschotten en te openen raam ook over een vaste kast.

Tuin:
De voortuin beschikt over een oprit en carport. Via de rechterzijde van de woning is de achtertuin te bereiken. Deze is op het Zuiden gelegen en is fraai aangelegd waardoor je het gevoel hebt vrij te zitten. In de rechter hoek van de tuin is een ruime vrijstaande houten berging geplaatst.

Plattegrond

https://hsm.eye-move.nl/doc/?id=ba3421fa-bc55-4ffa-a7ae-94aa33867684 https://hsm.eye-move.nl/doc/?id=93041b24-af95-471a-9f1d-a29710149c1b https://hsm.eye-move.nl/doc/?id=e961750c-6224-49d3-a922-44c59b772901 https://hsm.eye-move.nl/doc/?id=0c59be7d-1f9e-4135-a57d-661b3e17e1bb

Locatie

Zeegravensingel 24 IJsselmuiden Overijssel Nederland