Zambonistraat 4 Kampen

BOG · Te huur
Beschikbaar

Melmerpark is gelegen aan de rand van Kampen, aan één van de belangrijkste aanrijroutes (N50) naar de autosnelweg A6 en A50. De zichtbaarheid is uitermate goed te noemen. Naast Mc Donalds, zijn er diverse andere, voornamelijk landelijke retailers gevestigd zoals Xooon, Henders&Hazel, Jysk, Action, Fit For Free maar ook een groot restaurant en een kantoorgroothandel. Het eerste gedeelte is opgeleverd in het vierde kwartaal van 2013. Melmerpark bestaat uit een onderscheidend detailhandelcentrum en een kleinschalig kantorenpark.

Het totale gebied onderscheidt zich van andere bedrijvenparken door de onderliggende samenhang tussen de verschillende gebouwen.Het gedeelte van Melmerpark dat bestemd is voor detailhandel bestaat uit een zestal gebouwen. De grootte van de gebouwen maakt het mogelijk dat meerdere bedrijven in één gebouw worden gehuisvest. Bedrijven kunnen zo optimaal profiteren van elkaars aanwezigheid en de aantrekkende werking daarvan. Door de vormgeving van de openbare ruimten en de structuur van de gebouwen zullen de bezoekers de verschillende gebouwen als één groot en gevarieerd centrum ervaren.

Locatie en bereikbaarheid
Goede zichtlocatie vanaf de N50 van Apeldoorn / Zwolle naar Emmeloord en ligt direct naast de afslag ‘Kampen’. Op deze plek snijdt de N50 de N307 (Flevoweg) naar Dronten / Lelystad.

Vloeroppervlak

Unit 1C-7 ca. 800 m² gelegen op de 1e verdieping. (Gelegen naast Fit For Free)

Unit 1E-1 ca. 2300 m² gelegen op de begane grond en 1e verdieping. (Beschikbaar)
Unit 1E-2 ca. 2300 m² gelegen op de begane grond en 1e verdieping. (In optie)
Unit 1E-3 ca. 2300 m² gelegen op de begane grond en 1e verdieping. (In optie)

Parkeren
Direct bij de ontwikkeling bevinden zich ruim voldoende, gratis openbare parkeerplaatsen.

Huurprijs
Op aanvraag.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien niet geopteerd kan worden voor BTW belaste verhuur, zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één (01) jaar na ingangsda¬tum huurover¬eenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsin¬dex¬cijfer volgens de consu¬mentenprijs¬in¬dex¬ (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2006=10¬0), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De volgens het boven¬staande geïndexeerde huurprijs zal nimmer lager zijn dan die van de vooraf¬gaande huurjaren.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Betalingen
Per kwartaal vooruit te voldoen.

Opleveringsniveau
De ruimte zal “casco” worden opgeleverd.

Huurtermijn
10 jaar met aansluitende optieperioden van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie (3) maanden bruto betalingsverplichting (huur en servicekosten te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting).

Aanvaarding
In overleg

Locatie

Zambonistraat 4 Kampen Overijssel Nederland