Scheerling 195 Kampen

· Te huur
Vanaf €107.000,00  kosten koper
Verkocht onder voorbehoud

Starters opgelet !! Deze is voor jullie ! Een prachtige woning compleet gerenoveerd en gelegen op de 7e woonlaag in appartementen complex de Scheerling. Mooi uitzicht en op loopafstand van het winkelcentrum en sport gelegenheden. De gezellige binnenstad van Kampen is overigens op enkele fietsminuten afstand. Dit leuke appartement is door de diverse voorzieningen uitermate geschikt voor jongeren. Nieuwsgierig en geen in in verbouwen ? Kom dan gewoon even kijken en profiteer van de gunstige prijs

Omschrijving
Begane grond: Entree naar royale centrale hal met postbussen en het belbord met intercom systeem, Afgesloten tussenhal met trapopgang, lift en toegang naar 2 ruime gezamenlijke stalling voor fiets of scooter en een eigen af te sluiten berging (6 m2).

Tweede verdieping
Betreffende woonlaag: Gang, eigen entree, hal waar de meterkast zich bevindt, luxe toilet en doucheruimte met wastafel, nieuwe keuken (2,6 x 2.4 ) en aansluiting voor wasmachine, woonkamer (5 x 3,5) met grote raampartij gelegen op het oosten, slaapkamer (5 x 2,8 ) verdeeld in 2 ruimtes met inbouwkast en vanuit de woonkamer deur naar het ruime balkon waar het ook zomers aangenaam vertoeven is vanwege de gunstige ligging en met uitzicht over de stad en het groene hart van Kampen.

Balkon
Gelegen met uitzicht over het groene hart en historische binnenstad van Kampen.

Tuin
Balkon op zuid-west of oost-west.

Bijzonderheden
Onderdeel van vereniging van eigenaren.
Gunstige prijs kwaliteit verhouding
Goedkoper dan huren
Prachtig uitzicht

Download de brochure voor de exacte afmetingen: hanzestaetemakelaardij.nl

Locatie

Scheerling 195 Kampen Overijssel Nederland