Scheerling 191 Kampen

· Te huur
Vanaf €107.000,00  kosten koper
Verkocht onder voorbehoud

Starters opgelet !! Deze is voor jullie ! Een prachtig appartement gelegen op de 7e woonlaag in appartementencomplex de Scheerling. Mooi uitzicht en op loopafstand van het winkelcentrum en sportgelegenheden. De gezellige binnenstad van Kampen is overigens op enkele fietsminuten afstand. Dit leuke appartement is uitermate geschikt voor jongeren. Nieuwsgierig? Kom dan gewoon even kijken en profiteer van de gunstige prijs!

Omschrijving
Begane grond: Entree naar royale centrale hal met postbussen en het belbord met intercom systeem, Afgesloten tussenhal met trapopgang, lift en toegang naar een eigen af te sluiten berging (6 m2).

Zevende verdieping: Gang, eigen entree, hal waar de stoppenkast zich bevindt, luxe toilet en doucheruimte met wastafel, keuken waar zich ook de aansluiting bevindt voor een wasmachine.

De woonkamer beschikt over een grote raampartij met uitzicht richting de binnenstad van Kampen. Vanuit de woonkamer is er toegang te verkrijgen tot de ruime slaapkamer voorzien van inbouwkast. Tevens is er vanuit de woonkamer toegang te verkrijgen naar het ruime balkon met uitzicht over het groene hart en historische binnenstad van Kampen.

Bijzonderheden
Onderdeel van vereniging van eigenaren.
Gunstige prijs kwaliteit verhouding
Goedkoper dan huren
Prachtig uitzicht

Locatie

Scheerling 191 Kampen Overijssel Nederland