Okmastraat 17 Kampen

Eengezinswoning · Te huur
v.a.  €900,00  per maand
Beschikbaar

Nette jaren ’30 tussenwoning gunstig gelegen in de zeer kindvriendelijke woonwijk “Kampen-Zuid”. De woning kijkt uit op een groot speelveld en ligt op korte afstand van winkels, scholen en het stadspark. De woning is o.a. voorzien van een sfeervol ingerichte doorzonwoonkamer, nette keuken, badkamer en separaat toilet op de begane grond, 3 slaapkamers met vaste kasten, een vliering en een tuin met schuur. Tevens is via de overloop het dakterras te bereiken!

Begane grond:
Entree/hal met authentieke jaren ’30 tegels, meterkast, lichte doorzonwoonkamer met mooie schouw, laminaatvloer en toegang tot de trapkast. Aan de achterzijde is de open keuken gesitueerd in lichte kleurstelling met de volgende inbouwapparatuur; een afzuigkap, kookplaat en koelkast. Achter de keuken is een tussenhal gelegen met toegang tot het toilet, de CV-ketel (2018) en de volledig betegelde badkamer met douchehoek, breed wastafelmeubel, radiator en een raam. Tevens is hier de deur naar de achtertuin gesitueerd.

1e verdieping:
Overloop met toegangsdeur naar het dakterras en toegang tot een (was)ruimte en de 3 slaapkamers, waarvan 1 grote slaapkamer aan de achterzijde en 2 slaapkamers met ruime vaste kast aan de voorzijde.

Vliering:
Door middel van vlizotrap te bereiken vliering met voldoende bergruimte.

Tuin:
De L-vormige achtertuin is volledig voorzien van bestrating en beschikt achterop het perceel over een ruime schuur die over de gehele breedte is gesitueerd. Tevens is er een buitenkraan en een achteruitgang aanwezig.

Schuur:
De stenen schuur (ca. 10 m²) is over de gehele breedte van de tuin gesitueerd.

Een bezichtiging van deze woning is mogelijk wanneer u ingeschreven staat bij ons als woningzoekende en wanneer u voldoet aan de inkomenseis van minimaal € 2.700,- bruto per maand. Het inkomen dient aangetoond te worden middels de laatste 3 salarisstroken en, indien nodig, een werkgeversverklaring.

Voor meer informatie over de inschrijfprocedure kunt u contact opnemen met Hanze Staete makelaardij 038 – 355 67 70 of via e-mail info@hanzestaetemakelaardij.nl

Locatie

Okmastraat 17 KAMPEN NL