Lijsterbesstraat 5 Kampen

Vrijstaande woning · Te koop
v.a.  €450.000,00  kosten koper
Verkocht onder voorbehoud

Riante, vrijstaande en levensbestendige semi bungalow met maar liefst 7 slaapkamers, waarvan 2 op de begane grond, en een heerlijke werkkamer. Op een royale kavel gelegen in de wijk ´Zuid-Bovenbroek’ op korte afstand gelegen van scholen, kinderopvang, supermarkt, medische voorzieningen en de historische binnenstad van Kampen.

Indeling

Begane grond:
Royale entree met toegang naar de meterkas, het toilet, de woonkamer, 2 slaapkamers en werkkamer op de begane grond.

Slaapkamer 1 is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Slaapkamer 2 is ruimer is ruimer opgezet doordat hier ook een inloopdouche, kastruimte en doorgang naar de veranda is gecreëerd.

De huidige werkkamer is ook gemakkelijk in te richten als een 3e slaapkamer op de begane grond.

De ruime woonkamer beschikt over een groot hoekraam waardoor er veel daglicht in de kamer aanwezig is en is voorzien van een prachtige openhaard waarbij er gekozen kan worden om te stoken met open of gesloten deuren. De vloer is voorzien van plavuizen en loopt door over de gehele begane grond.

De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van 4-pitsinductiekookplaat en 2-pitskeramische kookplaat, combimagnetron, vaatwasser en losse koelkast. Via de openslaande tuindeuren is de achtertuin te bereiken. Tevens is er een doorgang vanuit de keuken naar garage middels een tussenhal.

De garage is toegankelijk via de kantel- en/of -loopdeur aan de voorzijde en beschikt ook over een toegangsdeur naar de tuin. De aansluitingen voor wassen en drogen bevinden zich aan de achterzijde van de garage.

Eerste verdieping:

Ruime, lange overloop met diverse opbergmogelijkheden. Op deze verdieping bevindt zich tevens de ruimte waar de hete lucht ketel is geplaatst.

Vanaf de overloop is er toegang te verkrijgen tot badkamer en maar liefst 5 (!) slaapkamers.
De badkamer heeft een luxe uitstraling en is voorzien van ligbad, 2e toilet, wastafel en inloopdouche.

Tuin:
Riante achtertuin is ook via de zijkant van de woning bereikbaar. Hier bevinden zich een overkapte fietsenstalling, veranda en diverse zitgelegenheden.

Plattegrond

https://hsm.eye-move.nl/doc/?id=5ca5fa0b-8029-4491-8e36-9c3b0521f2e9 https://hsm.eye-move.nl/doc/?id=5aa56906-4505-4e37-b974-9fffa83a18e1

Locatie

Lijsterbesstraat 5 Kampen Overijssel Nederland

Bekijk in 360 graden