Koningin Wilhelminalaan 2 a19 Hattem

Galerijflat · Te huur
v.a.  €1.040,00  per maand
Beschikbaar

Midden in de villawijk van Hattem ligt het appartementencomplex ‘Wilheminastaete’ welke in 1997 geheel is gemoderniseerd. De prachtige ligging aan de rand van het bos biedt een schitterend uitzicht. Het 3-kamerappartement is gelegen op de tweede etage en is bereikbaar middels lift en trappenhuis. U voelt zich direct op uw gemak. Hattem omarmt!

Indeling
Centrale beveiligde toegang v.v. vernieuwd intercomsysteem, trappenhuis en lift met toegang tot de appartementen.

Verdieping
Ruime entree v.v. laminaatvloer, radiator, bergkast en bied toegang tot de woonkamer, toilet, de badkamer en 2 slaapkamers.

Het toilet is v.v. antraciet grijze tegelvloer, witte wandtegels en fontein. De volledig betegelde badkamer in lichte kleurstelling beschikt over een douchecabine met mengkranen, wasbak, aansluitingen voor wassen en drogen en een boiler.

De zonnige woonkamer is v.v. een nette laminaatvloer en gespacte wanden. De grote raampartij v.v. zonnewering biedt uitzicht op groen en toegang tot het balkon.

Aan de voorzijde van de kamer is de L-vormige open keuken gelegen voorzien van oven, keramische kookplaat, koel-vries combinatie (2014), vaatwasser, afzuigkap en spoelbak.

Slaapkamer 1 is zeer ruim en beschikt over tapijt, radiator, grote raampartij met te openen raam en horren en biedt uitzicht op groen, aansluiting voor televisie aanwezig. Tevens is er een toegangsdeur naar het balkon aanwezig.

Slaapkamer 2 is v.v. white-wash laminaatvloer, radiator, aansluiting voor televisie, gespacte wandafwerking en grote raampartij met uitzicht op het balkon en achterliggend groen.

Berging
De geïsoleerde berging, gelegen op de begane grond is v.v. elektra.

Opmerking:

• Gebruik van water en elektra is in de huurprijs begrepen
• Verwarming via blokverwarming waarbij er een maandelijks voorschot op de stookkosten wordt berekend.

Locatie

Koningin Wilhelminalaan 2 HATTEM NL