Kleiland 14 c. Ijsselmuiden

Bedrijfsruimte · Te huur
v.a.  €550,00 
beschikbaar

Multifunctionele bedrijfsruimte geschikt voor opslag/bedrijfsruimte en kantoor op een centrale locatie op industrieterrein ‘Zendijk’. Bouwjaar 2006/2007. Het geheel beschikt over een vloeroppervlak van totaal 95 m² verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Het geheel beschikt over een ruime overhead-deur, verlichting, elektra en betonvloer. Erg geschikt voor de zelfstandig ondernemer die zoekt naar opslag/bedrijfsruimte in combinatie met kantoor.

Begane grond
Toegang via overhead-deur met loopdeur. Open ruimte van bijna 50 m² met trapopgang naar de verdieping. De begane grond is voorzien van een vrijdragend geïsoleerde betonvloer, verlichting door tl-armaturen, meterkast met watermeter, automatische wisselschakelaar en de elektrische installatie bestaande uit 1 groep en een aardlekschakelaar met uitbreidingsmogelijkheden. Tevens is er een afvoer naar het riool aanwezig onder de trap, waardoor er gemakkelijk een toilet kan worden gerealiseerd.

1e verdieping
Via een vaste trap is toegang tot de verdieping. Opnieuw bijna 50 m² aan functionele bedrijfsruimte bijvoorbeeld in te richten als kantoor, archief of kantine voorzien van te openen ramen, stopcontacten en tl-armaturen.

Bijzonderheden
– Overhead-deur
– Geïsoleerde vrijdragend betonvloer
– Elektra/Verlichting
– Natuurlijk licht op de verdieping (dubbelglas draai-/ kiepramen)
– Onderhoudsvrije aluminium buitenkozijnen
– Aansluiting riool onder de trap
– Loopdeur in de overhead-deur
– Wateraansluiting in de meterkast
– De kosten voor de VvE bedragen ca. € 240,- per jaar.

Koop van deze ruimte is bespreekbaar.

Locatie

Kleiland 14, 8271 RV IJsselmuiden, Netherlands