IJsselkade 57 Kampen

Herenhuis · Te koop
v.a.  €620.000,00  kosten koper
Beschikbaar

Dit schitterende rijksmonument bestaat uit zowel een woning op nummer 57 als een woning op nummer 57-1. De bovenwoning is werkelijk waar prachtig gerenoveerd. Geniet van het overweldigend mooie uitzicht over de IJssel, de unieke uitkijk vanuit het ‘gouden raam’ en laat u verbazen door alle luxe voorzieningen die in het pand zijn aangebracht.

IJsselkade 57-1

Begane grond:
Entree, hal voorzien van meterkast, trapopgang en berging.

Eerste verdieping:
Hal welke toegang geeft tot de woonkamer, eetkamer, keuken en toilet.

De woonkamer is voorzien van een parketvloer welke doorloopt in de gang en eetkamer. Over de gehele verdieping is vloerverwarming geïnstalleerd met daarnaast radiatoren voor bijverwarming en de beschikking over een hout gestookte open haard.
Het uitzicht over IJssel en voorgelegen IJsselkade strekt zich uit van de stadsbrug tot aan de Buitenhaven en is werkelijk prachtig.

In de woonkamer is een bedieningspaneel geïnstalleerd welke het leven net wat aangenamer maakt.
Hiermee zijn diverse zaken in te stellen en te bediening waarbij u o.a. kunt denken aan het sluiten van de gordijnen, bedienen van de verlichting en het inregelen van de verwarming.

Vanuit de woonkamer is er een doorgang naar de eetkamer welke is af te sluiten middels de ensuite deuren, welke voorzien zijn van glas in lood ramen. Via de dubbele openslaande deuren is er toegang te verkrijgen tot het balkon welke uitzicht biedt over de ruime achtertuin met achtergelegen historische stadsmuur en Nieuwe Toren. De eetkamers beschikken net als de woonkamer over handige opbergruimte en luxe bediening van verlichting, zonnescherm en gordijnen.
Op het balkon is een groot uitvalscherm geplaatst met spotverlichting welke beide elektrisch bedienbaar zijn. Daarnaast is er een buitenkraan en een heater geïnstalleerd, zodat er tot in de late uurtjes genoten kan worden van het unieke uitzicht.

De modern ingerichte en greeploze keuken beschikt over een inductiekookplaat, koelkast, vaatwasser en ingebouwde combi oven-magnetron. Daarnaast is er extra opbergruimte gecreëerd onder de trapopgang. Vanuit de keuken is tevens toegang tot het balkon te verkrijgen.

Het toilet is voorzien van hangend toilet, urinoir en fontein met zowel warm als koud stromend water. Het aanwezige raam is elektrisch bedienbaar.

Tweede verdieping:
Middels een hard houten trap is de bovenste verdieping te bereiken. Aan de overloop zijn zowel de badkamer als de 3 slaapkamers gelegen.

Een van de 2 slaapkamers die aan de voorzijde van de woning is gelegen beschikt over inbouw verlichting. Daarnaast hebben de kamers beide een groot Velux dakraam welke zowel kunnen kantelen als uitklappen en verduisterd kunnen worden middels een elektrisch bedienbaar rolluik. Daarnaast is er een doorgang gecreëerd waarmee er rechtstreeks toegang te verkrijgen is vanuit de linkerslaapkamer naar de rechterslaapkamer (niet andersom).

De slaapkamer aan de achterzijde van de woning beschikt over een dakkapel met een dubbel kantel-kiep raam met elektrisch bedienbare verduistering. Zowel deze slaapkamer als de linker slaapkamer aan de voorzijde beschikken over handige inbouw kasten onder het schuine gedeelte van het dak.

Daarnaast beschikken alle kamers over een ruime hoeveelheid stopcontacten en coax aansluitingen en zijn al de kamers voorzien van ingebouwde luidsprekers.

De luxueuze badkamer is voorzien van een teakhouten vloer welke ook in de ombouw van het bad is verwerkt. Het bad zelf beschikt over een bubbelfunctie en er is een televisie in de wand gebouwd. De dubbele wastafel beschikt over een meubel met opbergruimte en bovengelegen spiegelkasten met ingebouwde LED verlichting. De inloopdouche aan de achterzijde van de badkamers beschikt over verschillende standen zoals een regendouche en waterval. Tevens zijn er waterproof luidsprekers in het plafond ingebouwd.

Op de overloop is een kast gecreëerd waar zich de aansluitingen voor wassen en drogen bevinden.
Tegenover het trapgat is de ruimte gelegen waar zich de technische installaties (CV ketel, boiler & WTW) bevinden.

Bijzonderheden:

– Elektronische bediening van licht, geluid, raambekleding, ramen, verwarming, etc.
– Strakke afwerking met hoogwaardige materialen.
– Prachtig uitzicht over zowel de IJssel als de IJsselkade.
– Heerlijk balkon met uitzicht op de Nieuwe toren en de historische stadsmuur.
– Luxueuze badkamer.
– Vloerverwarming door de gehele woning (1e en 2e verdieping).
– Speakers ingebouwd in de plafonds
– Hout gestookte open haard.
– 3 ruime slaapkamers.
– Dicht bij openbaar vervoer zowel bus- als treinverbinding.
– Gelegen achter de Oudestraat, winkelstraat van Kampen
– Een grote tuin met berging aan de achterzijde van de woning

IJsselkade 57

Deze beneden woning is tot voor kort verhuurd geweest. Op dit moment staat de woning leeg. Deze woning is ideaal te verhuren.

Indeling

Begane grond:
Entree, hal met toegang tot de woonkamer, keuken, slaapkamer en voorraadkast.
De woonkamer is verdeeld middels ensuite deuren in een voorkamer en achterkamer. De achterkamer grenst aan de tuin welke vanuit hier te bereiken is.

De ruime slaapkamer heeft eveneens uitzicht op de tuin en beschikt over een badkamer voorzien van douche.

Aan de achterzijde van de woning is de keuken gelegen waar zich ook de CV installatie (2016) bevindt.
Het keukenblok beschikt over een gaskookplaat.

De achtertuin is pachtgrond waarvan de eigenaren het recht van opstal hebben. Op dit moment is de tuin nog vrij in te delen. Aan de achterzijde van de tuin in een ruime schuur gelegen welke is voorzien van elektra. De achterwand van de schuur is de oude stadsmuur van Kampen. De tuin is qua zonligging ideaal gelegen.

Plattegrond

https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/69207731.jpg?check=sha256%3Aa77190384bd9c4d0234272b10f45d3092bed5c168619dbba86d734e4d0b06ad3&resize=4 https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/69207732.jpg?check=sha256%3A7638d7733a2c43ddd9db87f1571d6b6daab16e0d61d89103f6f6ea9c675fdfd7&resize=4 https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/69207733.jpg?check=sha256%3A066b61247b42f2e4ce93eb4e7b23ef3bf3899be33f7e27e22be473e96719f48a&resize=4 https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/69207734.jpg?check=sha256%3Ab112e37b6bb7e628a0e3a6febc6cabb7bfdb088298ee44c6545bf0915b453526&resize=4

Locatie

IJsselkade 57, 8261 AG Kampen, Netherlands