Het Anker 4 Kuinre

Bedrijfsruimte · Te koop
v.a.  €263.000,00  kosten koper
Beschikbaar

Nieuwe vrijstaande woning met grote bedrijfsloods aan t Anker in de groene, landelijke omgeving van het dorp Kuinre (gemeente Steenwijkerland) Hier bevinden zich op loopafstand ook alle dorpsvoorzieningen (winkels, school, bibliotheek etc). Hier ervaart men nog volop ruimte en weidsheid. Dé locatie waar prettig wonen ’goed is te combineren met plezierig ondernemen voor nu én in de toekomst.

Omschrijving
Woning en bedrijfshal geschakeld middels een bijkeuken/tussenhal. De keuken in L-opstelling ligt aan de straatzijde, de living (45m2) met openslaande terrasdeuren is tuingericht westen (middagzon). De extra hoge entreehal (vide) én de ‘open’ overloop op slaapetage geven de woning een bijzondere uitstraling. Toegang tot de hal middels een grote overheaddeur met een hoogte van 4 meter voor een uitstekende toegankelijkheid. Daarnaast is er een separate loopdeur voorzien. Vanuit bijkeuken is eveneens een inpandige doorgang naar de hal gecreëerd.

De hal heeft een gewapende monolithisch afgewerkte betonvloer met een draagvermogen van 500 kg/m2 en voldoet hiermee aan de standaard norm voor lichte industrie. De vrije overspanning van 10 meter en de hoogte van 9 meter garandeert u een perfecte werkruimte. De hal heeft een stalen draagconstructie en is uitstekend geïsoleerd middels geïsoleerde sandwichpanelen voor dak en gevel. Het dak van de loods ligt op het zuiden, dit maakt het ideaal voor zonnepanelen waardoor u nog goedkoper kunt wonen.

Eerste verdieping
Trappenhuis met vide; gang met toegang tot de 3 slaapkamers, ruime badkamer (douche, wastafel, toilet) en de technische ruimte (HR-combiketel en mech. ventilatiesysteem)

Tweede verdieping
Middels vlizotrap bereikbare, vrij in te delen zolder met een stahoogte van 2,2m

Tuin
Tuin op het westen (middagzon)

Bijzonderheden
– Grote bedrijfshal van 150 m2
– Zeer gunstige prijs en voorwaarden.
– 5 kamers
– Casco vanaf € 134.000 (exclusief kavel)
– Grote kavels van 742m2 tot 863 m2

• Zomer actie: De royale loods ligt met het dak op het zuiden wat het ideaal maakt voor zonnepanelen, waardoor u nog goedkoper kunt wonen. Tijdelijk mogen wij u € 5000, – tegoed geven op de aankoop. vraag naar de voorwaarden.

De brochure met afmetingen kunt u downloaden op: hanzestaetemakelaardij.nl

Locatie

Het Anker 4 Kuinre Overijssel Nederland