Het Anker 0 ong Kuinre

Vrijstaande woning · Te koop
v.a.  €284.000,00  vrij op naam
Ingetrokken

Nieuwe vrijstaande woning met grote bedrijfsloods aan t Anker in de groene, landelijke omgeving van het dorp Kuinre (gemeente Steenwijkerland) Hier bevinden zich op loopafstand ook alle dorpsvoorzieningen (winkels, school, bibliotheek etc). Hier ervaart men nog volop ruimte en weidsheid. Dé locatie waar prettig wonen ’goed is te combineren met plezierig ondernemen voor nu én in de toekomst. Prijs is gebaseerd op een casco woning.

Omschrijving
Woning en bedrijfshal geschakeld middels een bijkeuken/tussenhal. De keuken in L-opstelling ligt aan de straatzijde, de living (45m2) met openslaande terrasdeuren is tuingericht westen (middagzon). De extra hoge entreehal (vide) én de ‘open’ overloop op slaapetage geven de woning een bijzondere uitstraling. Toegang tot de hal middels een grote overheaddeur met een hoogte van 4 meter voor een uitstekende toegankelijkheid. Daarnaast is er een separate loopdeur voorzien. Vanuit bijkeuken is eveneens een inpandige doorgang naar de hal gecreëerd.

De gewapende monolithisch afgewerkte betonvloer van de hal heeft een draagvermogen van 500 kg/m2 en voldoet hiermee aan de standaard norm voor lichte industrie. De vrije overspanning van 10 meter en de hoogte van 9 meter garandeert u een perfecte werkruimte. De hal heeft een stalen draagconstructie en is uitstekend geïsoleerd middels geïsoleerde sandwichpanelen voor dak en gevel. Het dak van de loods ligt op het zuiden, dit maakt het ideaal voor zonnepanelen waardoor u nog goedkoper kunt wonen.

Eerste verdieping
trappenhuis met vide; gang met toegang tot de 3 slaapkamers, ruime badkamer (douche, wastafel, toilet) en de technische ruimte (HR-combiketel en mech. ventilatiesysteem)

Tweede verdieping
Middels vlizotrap bereikbare, vrij in te delen zolder met een stahoogte van 2,2m

Tuin
Brede achtertuin gericht op het westen (middagzon)

Bijzonderheden
– Grote bedrijfshal van 150 m2
– Zeer gunstige prijs en voorwaarden.
– 4 kamers
– Bij deze woning kan nog meer grond bijgekocht worden wat de totale oppervlakte brengt op
910m2
– Grote kavels van 742m2 tot 863 m2
– De weergegeven foto’s zijn ter indicatie. Er bestaan verschillende mogelijkheden en bouwvormen zoals het plaatsen van een loods met woonfunctie.
– Er zijn voor de koper geen verplichtingen afgestemd met betrekking tot bouwbedrijven of architecten.

De brochure met afmetingen kunt u downloaden op: hanzestaetemakelaardij.nl

Locatie

Het Anker 0 Kuinre Overijssel Nederland

Brochure