Groenestraat 56 Kampen

Eengezinswoning · Te koop
v.a.  €132.500,00  kosten koper
Beschikbaar

Prachtige hoekwoning in hartje centrum! Gebouwd in 2007 en tot in de puntjes verzorgd.
Op korte afstand gelegen van het stadspark en diverse voorzieningen zoals een bakkerij, sportgelegenheden, huisartsenpraktijk en winkels in de historische binnenstad.

Indeling

Begane grond:
Na binnenkomst via de prachtige entree komt u uit in de hal welke is voorzien van zeil, radiator en meterkast. Hier vindt u tevens de toegang tot de badkamer, slaapkamer en eerste etage. De wanden en plafonds in de gehele woning zijn gespact.

De gezellige slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en is voorzien van tapijt, radiator en breed, te openen raam waardoor veel licht kan binnentreden. Onder de trap naar de eerste etage is extra opbergruimte gecreëerd.

De volledige betegelde badkamer heeft een lichte kleurstelling en is voorzien van douchehoek met thermostaatkraan, wastafel, hang toilet, te openen raam, mechanische ventilatie en aansluitingen voor wassen en drogen.

Eerste etage
Middels een luie trap, voorzien van raam in de zijgevel, is er toegang te verkrijgen tot de eerste etage. Aan de achterzijde van de woning is de keuken gelegen en de woonkamer aan de voorzijde.

De keuken is over de gehele breedte van de woning geplaatst en is voorzien van afzuigkap, 4-pitsgasstel, koelkast en vriezer. Bij de ramen is gebruik gemaakt van ondoorzichtig glas.

De knusse woonkamer is voorzien van te openen ramen met ventilatieroosters, radiatoren en internetaansluiting. U heeft een goed uitzicht op de Groenestraat.

Vliering
In het plafond van de woonkamer / keuken is een vlizotrap geplaatst waardoor toegang verkregen kan worden tot de ruime vliering. Hier bevindt zich de c.v. opstelling en de mechanische ventilatie. De vliering is voorzien van een Velux dakraam.

Locatie

Groenestraat 56 KAMPEN NL