Grind 3 Kampen

Tussenwoning · Te koop
v.a.  €235.000,00  kosten koper
Verkocht onder voorbehoud

Deze ideale gezinswoning met autoluwe zone aan de voorzijde is gelegen in de populaire wijk ‘het Onderdijks’’ aan de Grind 3. De woning is voorzien van 3 ruime slaapkamers waar gemakkelijk 4 slaapkamers gemaakt kunnen worden. In de keurig aangelegde achtertuin is ruimte vrij gemaakt voor een eigen parkeerplaats. Door de gunstige ligging van de woning op de kavel heeft u een vrij uitzicht aan de achterzijde.

Indeling

Begane grond:

Entree, hal voorzien van meterkast (met glasvezelvoorbereiding), toilet met mechanische ventilatie en fontein, doorgang naar de woonkamer en trapopgang naar de 1e etage en Belgisch hardstenen vloer welke is doorgelegd naar de woonkamer en keuken.

De woonkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en is voorzien van vloerverwarming, trapkast, dubbele openslaande tuindeuren en separate loopdeur naar de tuin. Aan de voorzijde van de woning is de open hoekkeuken gelegen welke is uitgevoerd in een lichte kleurstelling met een composietenaanrechtblad en composietenwasbak. De keuken is verder voorzien van koel-/vriescombinatie, 6-pitsgaskookplaat met grote elektrische oven en gootsteen.

Eerste etage:

Ruime overloop voorzien van een lichte laminaatvloer welke is doorgelegd naar de slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van radiator en te openen raam.
Van de grote slaapkamer aan de achterzijde van de woning is gemakkelijk 2 slaapkamers te maken. Het kozijn inclusief de deur en beslag zijn aanwezig. Net als de andere slaapkamer beschikt ook deze kamer over radiatoren en te openen ramen.

De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een ruime douchecabine, 2e toilet, wastafel, radiator, mechanische ventilatie en te openen raam.

Tweede etage:

Te bereiken middels een vaste trap. Ruime overloop voorzien van laminaatvloer welke is doorgelegd in de slaapkamer, cv-opstelling (Intergas) en aansluitingen voor wassen en drogen. Daarnaast is er op de overloop veel handige opbergruimte gecreëerd. Daarnaast is ervoor gekozen om boven het plafond van de overloop een opbergzolder te creëren. Deze is te bereiken via de slaapkamer op deze verdieping.

De 3de slaapkamer is voorzien van radiator, groot dakraam en een bedstee welke ideaal is voor een kinderkamer. Op dit moment heeft de bedstee een afmeting van een peuterbed, deze is gemakkelijk te vergroten naar de afmetingen van een éénpersoonsbed. Achter de bedstee is veel opbergruimte gecreëerd net als achter het knieschot aan de andere zijde van de slaapkamer.

Tuin:

De achtertuin is gelegen op het oosten en is te bereiken vanuit de woonkamer. Achter in de tuin is een parkeerplaats gemaakt. Hierbij is rekening gehouden met de ondergrond en bestrating. In de zomermaanden is dit de ideale plek om in plaats van de auto het terras of bad te plaatsen. Hier bevindt zich ook de toegang tot de schuur welke voorzien is van elektra.

Plattegrond

https://hsm.eye-move.nl/doc/?id=18e6296e-93a8-448f-b125-43b8aa4fe355 https://hsm.eye-move.nl/doc/?id=a2375b26-974c-4cc6-9a9c-cbb53ea0fcdb https://hsm.eye-move.nl/doc/?id=8880ab83-3d4b-4985-8adb-754e64ecd577 https://hsm.eye-move.nl/doc/?id=5bbea169-c04f-4c5b-ad47-5813507beda8

Locatie

Grind 3 Kampen Overijssel Nederland

Bekijk in 360 graden