Europa-allee 8 Kampen

BOG · Te huur
Vanaf €85,00  per vierkante meter per jaar
Verhuurd

EUROPA-ALLEE 8

Op een uitstekende locatie gelegen zelfstandige kantoorunit, gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen en de historische binnenstad van Kampen. De kantoorruimte is o.a. voorzien van een ruime ontvangstruimte, vijf nette kamers, magazijnruimte, keukenblok en aparte archief-/magazijnruimte. De totale oppervlakte bedraagt circa 330 m2.

Via een ruime gezamenlijk entree met alarmsysteem is de achteringang bereikbaar met hal, dubbel toilet en kleine magazijnruimte v.v. C.V.

De kantoorruimte heeft daarnaast aan de voorzijde nog een hoofdingang met een ruime ontvangstruimte (ca. 125 m²) met receptiefunctie en een 2de aparte archiefruimte.

Vanuit de ontvangstruimte zijn 5 ruime werk-/spreekkamers (resp. 23 m², 14 m². 25 m², 15 m² en 28 m²) bereikbaar. Daarnaast heeft de kantoorruimte nog de beschikking over een 2 aparte archiefruimtes. De begane grond is tevens v.v. keukenblok.

Vloeroppervlak
Ca. 330 m²

Parkeren
Er zijn 6 toegewezen parkeerplaatsen beschikbaar voor het pand.

Huurprijs
€85.-/m² jaar

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien niet geopteerd zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één (01) jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De volgens het bovenstaande geïndexeerde huurprijs zal nimmer lager zijn dan die van de voorafgaande huurjaren.

Voorschot servicekosten
€20,- m2 VVO
Daadwerkelijk gemaakte kosten zullen aan het einde van elk kalenderjaar worden gedeclareerd.

Betalingen
Per maand vooruit te voldoen.

Huurtermijn
In overleg

Opzegtermijn
12 maanden.

Zekerheidsstelling
Een waarborgsom ter grootte van twee (2) maanden bruto huur en servicekosten (te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting).

Aanvaarding
In overleg

Locatie

Europa-allee 8 Kampen Overijssel Nederland