Constructieweg 35 Kampen

Bedrijfsruimte · Te koop
v.a.  €435.000,00  kosten koper
Beschikbaar

Winkelruimte, 2 kantoren voorzien van toilet, hal, kantine, archiefruimte en verdieping.

De gehele loods heeft een afmeting van 33 m x 25 m en is traditioneel gebouwd met gemetselde en stalen gevelbekleding met scheidingswanden van lichte bouwmaterialen – wanden kantoor en kantine halfsteens gemetseld – betonvloer in kantoor, kantine en winkelruimte. Betonstenen vloer in bedrijfshal – verwarming dmv CV en gaskackel.

Het kantoor heeft een oppervlakte van ca. 90 m². Het huidige oppervlakte van de winkelruimte is ca. 390 m². Boven de winkelruimte is een verdieping gelegen van ca. 260 m².

Het perceel is momenteel nog niet kadastraal gesplitst van de naast gelegen bedrijfswoning. Na splitsing zal de perceeloppervlakte ca. 2000 m² bedragen.

Het geheel is voorzien van betonplaten. Het buitenterrein is voorzien van betonklinkers en betonplaten met genoeg ruimte voor parkeren voor ca. 15 auto’s. Naast de hal zijn de afmetingen van het buitenterrein ca. 12×50 (linkerzijde) 9×50 (rechterzijde) 12×25 (voor en achterzijde).

Het huidige gebruik is conform het bestemmingsplan. Bij verkoop komt de winkelfunctie te vervallen. Het fungerende bestemmingsplan is ‘Bedrijventerrein Haatland’.
Het energielabel zal bij verkoop worden geleverd.

Locatie

Constructieweg 35 Kampen Overijssel Nederland