Catharina Gillesstraat 37 Kampen

Tussenwoning · Te koop
v.a.  €129.000,00  kosten koper
Verkocht onder voorbehoud

Leuke onderhoudsvriendelijke tussenwoning met plaats, aangebouwde berging en achteringang. Gelegen in de wijk Brunnepe in directe omgeving van winkelcentrum Hanzewijk en scholen. Sinds men deze woning in eigendom heeft gekregen is de woning verbeterd en gemoderniseerd waar u als nieuwe bewoner de vruchten van kunt plukken.

Omschrijving
Entree, hal, meterkast, toegang tot de woonkamer en trap naar de 1ste verdieping. De woonkamer is verrassend ruim met een nette afwerking aan wanden en plafonds. De keuken is voorzien van een 4-pits gas kookplaat en een afzuigkap, de grote Amerikaanse koelkast is eventueel ter overname. In de keuken is een kelderkast aanwezig. Deze woning heeft zowel aan de voor en achterzijde een grote raampartij. In de tussenhal (met wasmachine aansluitingen) is de ketel (2008) aanwezig, hierachter bevindt zich het toilet. De aangebouwde stenen berging heeft steens muren, eterniet platen als dakbedekking en een houten vloer.

Eerste verdieping
Ruime overloop v.v. airconditioning en toegang tot de 3 slaapkamers, waarvan 1 grote van 12m2 met inbouwkasten over de hele breedte.

Tuin
De beschutte plaats van 18m2 is gelegen op het westen en heeft een achteruitgang en berging.

Bijzonderheden
– Onderhoudsvrije kozijnen v.v. dubbel glas
– In directe omgeving van winkels en scholen
– Aangebouwde berging met achter ingang.
– Cv ketel van 2008
– Grote inbouwkast in slaapkamer
– Geheel nieuwe dakbedekking in 2009
– Nieuwe meterkast in 2009

Locatie

Catharina Gillesstraat 37 Kampen Overijssel Nederland

Brochure