Boven Hofstraat 24 Kampen

· Te huur
Vanaf €775,00  per maand
Verhuurd

Prachtig nieuwbouw appartement gelegen in de historische binnenstad van Kampen. Op loopafstand treft u diverse winkels en restaurants aan. Ook het stadspark en de IJssel zijn op korte afstand gelegen.

Indeling
Op de begane grond zijn de intercoms en brievenbussen gelegen. Tevens treft u hier de berging aan welke is voorzien van elektra.
Middels de centrale trapopgang kan er toegang verkregen worden tot de appartementen.

Entree, hal met toegang tot de woonkamer, installatieruimte, toilet en slaapkamers.

De woonkamer van ca. 28 m² is voorzien van een grote raampartij waardoor veel daglicht naar binnen kan komen. Aan de achterzijde van de woonkamer is de hoogglans witte keuken gelegen met inductiekookplaat, afzuigkap en koelkast. Tevens bevindt zich hier de doorgang naar het inpandige balkon.

In de hal is het toilet gelegen voorzien van hangtoilet en fontein. In de naastgelegen installatieruimte is de warmtepomp geplaatst welke zorgt voor het warme water in het appartement. Hier bevinden zich ook de aansluitingen voor wassen en drogen.

De badkamer is voorzien van douchehoek met thermostaatkraan en wastafel met meubel.

Aan het einde van de hal zijn de beide slaapkamers gelegen. Slaapkamer is van ca. 13 m² is voorzien van dubbele deuren met Frans balkon en toegang naar het inpandige balkon. Slaapkamer 2 heeft een oppervlak van ca. 6 m².

Locatie

Boven Hofstraat 24 Kampen Overijssel Nederland