Huis verkopen

Het is er dan toch van gekomen. Je wilt je huis verkopen. En nu? Hoe pak je zoiets aan? Er is zoveel informatie op internet te vinden! Het gaat hier tenslotte wel om jouw huis!

We beginnen gewoon bij het begin en nemen alles stap voor stap met je door. Om een goed beeld te krijgen komen we graag bij je langs. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend, het kost niets (behalve wat tijd). Tijdens de afspraak nemen we de woning op en hebben we een aantal vragen voor je. Het valt best mee! We nemen alle informatie mee naar kantoor en werken dit binnen 2 werkdagen dagen voor je uit.

Je ontvangt van ons een marktanalyse en een verkoopplan. Hierin wordt gedetailleerd uitgelegd wat je huis waard is, welke strategie er nodig is om je huis succesvol te verkopen en wat dit precies kost.

Wil je graag gebruik maken van ons voorstel, dan helpen we je natuurlijk graag! We zullen de afspraken netjes voor je vastleggen in een opdracht.

We werken samen met een professionele partij die de presentatie zal gaan opnemen. Hierbij kan je denken aan:

– Fotoreportage
– Woningvideo
– 360 graden tour
– Interactieve plattegrond

Wij maken een glossy brochure voor je en zorgen voor de presentatie op internet. Uiteraard betrekken wij je in het gehele proces. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Maak nu een afspraak